You're using an outdated browser. Please upgrade your browser or activate Google Chrome Frame to improve your experience.

City skyline view
Foyer entry

Hill House

Timeless with a twist. Melding a classic yet contemporary interior from which to appreciate a jaw-dropping view of the city skyline, this family home was designed to last a lifetime.

Responding to a brief for the ultimate in quality of finishes and furnishings whilst mindfully avoiding a gallery of showpieces, we grounded our aesthetic in the European inflexion of the architectural language. Layering an energetic and warm palette with the selection of playful art, we balanced fine materiality and specification of timeless bespoke furniture pieces, to carefully shape a resounding sense of home for this busy family of six.

Architecture Luigi Rosselli Architects
Builder Critharis Construction
Photography Anson Smart

Foyer entry & artwork
Timber staircase
Wall light fixture
Powder room mirror
Powder room taps
Foyer stone detail
Kitchen & breakfast bar
Kitchen island detail
Living room outlook
Dining room & artwork
Kitchen study
Living & kitchen space
Living room seating area
Balcony & harbour view
Terrace detail
Dining room & artwork
Full dining room
Sitting room
Dining bar detail
Sitting room art
Sitting room detail
Sitting room & artwork
Bedroom & city skyline
Bedroom joinery
Bathroom tub & tap detail
Bathroom vanity detail
Shower with city skyline view
Bedroom wardrobe storage
Bedroom wardrobe storage & shelves
Wardrobe detail
Bedroom study
Bed & side table
Balcony seating & harbour view
Bathroom vanity for 2
Mudroom detail
Mudroom storage detail