You're using an outdated browser. Please upgrade your browser or activate Google Chrome Frame to improve your experience.

Foyer entry
Open dining area

Cove House

The shade of a cool Eucalypt and the dancing light on the water below inform an understated and textural sophistication for indoor-outdoor living in this contemporary Sydney home.

Nestled into a steep hill with lush landscaping and overlooking a serene coastal cove on Sydney’s Northern Beaches, nature’s complexion pervades our architectural response to this active family house. Specifying a tonal, crisp and bright palette complemented a beguiling language throughout of clean and paired back elegance, balancing a youthful aesthetic with moments of quiet and subtle layering found within the finest detailing and superior materiality.

Architecture Decus Interiors
Builder Agia Projects
Photography Anson Smart

Open dining area & water view
Sitting area & piano room
Powder room
Open dining area & bar
Kitchen & dining area
Kitchen detail
Kitchen & breakfast bar detail
Kitchen & wine storage
Kitchen glassware storage
Fireplace & stone detail
Living area & artwork
Living area detail
Living area storage & media
Living room seating
Designed stone bathroom
Textured stone vanity & mirror
Kids bedroom
Bed & side table
Bedroom dresser with marble top
Marble vanity for 2
Bathroom tap detail
Bathroom marble feature
Marble & window shower
Outdoor lounge & water view
Outdoor bar & BBQ