You're using an outdated browser. Please upgrade your browser or activate Google Chrome Frame to improve your experience.

Window seating
Entry way

Bellevue Hill House

After years living in South-East Asia, this family of six engaged Luigi Rosselli Architects to renovate their family home in Bellevue Hill, Sydney.

The architects addressed a major reconfiguration of the existing living/dining areas, which were cut off from the rest of the home and difficult to use. We deftly curated the new area with a rich and textural palette of materials, allowing everyday spaces to double as formal spaces for grown-up entertaining.

Being an active and busy household with four school-aged children, the home needed to be robust with a beautiful practicality. We used bold materials such as terrazzo in the bathrooms, steel-framed French doors and elegantly panelled ceilings to bring rich dimension to high-traffic rooms.


Architecture Luigi Rosselli Architects
Builder Living Constructions
Photography Anson Smart

Side table accessories
Living room
Marble top
Kitchen counter top & sink
Dining room
Dining room & kitchen
Powder room & vanity
Bathtub & shower
Bedroom & feature wall
Bedroom to balcony outlook
Bathroom, vanity & tub
Bathtub feature
Guest powder room
Bed & side table